Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriTÜRSAB 2023 yılını Edremit’te değerlendirdi

TÜRSAB 2023 yılını Edremit’te değerlendirdi

-

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Çanakkale-Balıkesir Bölge Temsil Kurulu (BTK), 2023 yılı değerlendirme ve mesleki bilgilendirme toplantısını yapıldı.

Güre Mahallesindeki bir termal tesiste gerçekleştirilen ve 2 gün süren toplantı, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Hasan Eker ve Çanakkale-Balıkesir BTK Başkanı Fatih Ergün’ün açılış konuşmaları ile başladı.

 İlk oturumunda, TÜRSAB Denetim Direktörü Erol Beşe, Bölge Denetim Sorumlusu İbrahim Üstün ve Hukuk Departmanından Avukat Yetkin Bodur sunumlarını gerçekleştirdi. 

İkinci oturumunda ise, uluslararası alanda öne çıkan iki projeyle Kazdağları destinasyon tanıtımı yapıldı. Proje koordinatörleri Prof. Dr. Abdullah Soykan ve Prof. Dr. Recep Efe İda Madra Jeoparkı, Edremit Belediyesi Dış İlişkiler Sorumlusu Elisa Falcini ise Aeneas Kültür Rotası sunumunu yaptı.

Toplantının ikinci günü, Kazdağları destinasyon tanıtımı kapsamında saha ziyaretleri gerçekleştirildi. İda Madra Jeopark Müzesi, Müze Müdürü Yelda Tarhan’ın bilgilendirmeleriyle gerçekleşirken, Antandros Antik Kenti ziyareti Antandros Derneği Başkanı Gülçin Cömert’in tanıtımlarıyla yapıldı. 

Toplantı sonunda katılımcılara ve tüm paydaşlara teşekkür edilerek program tamamlandı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete