Home Editörün Seçtikleri CHP’de Tecrübeli İsim Ahmet Özkoca’ya İlgi Büyük

CHP’de Tecrübeli İsim Ahmet Özkoca’ya İlgi Büyük

0
157

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özkoca, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözünde altını çizdiği üzere Cumhuriyete ve Partimize ülkemizin bu zor günlerinde sahip çıkma hedefi ile belediye başkanlığa aday adayı olduğunu söyledi.


Aday olmak ve Edremitlilere hizmet etmek için bu yola baş koyduğunu dile getiren Ahmet Özkoca; “Önce vicdanımıza sonra Edremitlilere karşı büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Bu sorumluluk bilinci ile ekibim be ben Edremit’i yönetmeye hazırız. Gerçekten sosyal demokrat bir anlayışla belediyecilik yapmak istiyor, bunu halkımıza göstermek istiyorum. İnsana yakışır istihdamı artırma hedefi ile kapsayıcı ve sürdürülebilir ekonomik büyüme amacı ile çalışacağımız bir ekiple yola çıktık” dedi.


Yaşam boyu öğrenime destek içeren hedefler ile Edremit’i yönetmek istediğinin altını çizen Avukat Ahmet Özkoca; “Özellikle kırsal mahallelerimizde çiftçi, çocuk ve kadınların kaliteli ve kapsayıcı eğitime ulaşabilmesini sağlamak istiyoruz. Sorunlara çözüm bulmak için ben ve ekibim Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız eğitim ile Edremit Halkını sabırla dinleyip çözümler üreteceğiz” diye konuştu.


Edremitli gençlerin, kadınların ve çocukların sanat ve sporla yaşamasını istediğini ifade eden Özkoca;“Gençlerimizin, çocuklarımızın çağdaş, uygar, sanatla, sporla dolu bir kentte yaşamalarını sağlayacağız. Kadınlarımızla birlikte hayata değer katacağız” dedi.
Edremit’te çalmadık kapı bırakmayan Ahmet Özkoca; Körfez Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyaret ettiğini söyleyerek, “Körfez Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundum. Dernek başkanı Ali Kav ve değerli yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Dernek nezdinde Körfezde yaşayan tüm Tokatlılara selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Balıkesir Körfez Yozgatlılar Derneği’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, değerli Dernek Başkanımız Ercan Şahin nezdinde tüm dernek yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Körfez Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneğine ziyaretimizi gerçekleştiren Özkoca; “Dernek Başkanı Erdoğan Zaralı ,Türk Ocakları Edremit Şubesine gerçekleştirdiğim ziyarette Mehmet Özkeleş, Fatih Çağlar, Çağatay Çağlar, Erman Akçay ve diğer arkadaşlarımla siyaset üstü fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.