Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriKazdağlarına kar görmek için geldiler

Kazdağlarına kar görmek için geldiler

-

Balıkesir’in Ayvalık, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Havran ilçe merkezlerinde yaşayan çok sayıda vatandaş, hafta sonunda, kar yağışının etkili olduğu Kazdağlarında kartopu oynadı, mangal yaptı. Kazdağları’nda vatandaşların oluşturduğu yoğunluk havadan dron ile görüntülendi

Yılın belirli zamanlarında beyaza bürünen Kazdağlarının Talimalanı ve Hanlar mevkisine gelen vatandaşlar, buralarda yoğunluk oluşturdu.

Vatandaşlardan bazıları kar topu oynayarak, bazıları çalınan oyun havaları eşliğinde oynayarak, kimisi ateş başında sohbet ederek, bazıları da mangal yaparak günün tadını çıkardı.

Edremit’ten gelen Ahmet Örsoğlu, hafta sonunda kızlarıyla Kazdağlarında geldiklerini söyledi.

Güzel bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Örsoğlu, çok eğlendiklerini ve güzel bir yer olduğunu ifade etti.

Ailesiyle geldiği Kazdağları’nda güzel bir gün geçirdiklerini dile getiren Sude Nur Örsoğlu: “Bu pazar hep birlikte ailecek bu kar manzarasının tadını çıkarmak için geldik. Havva biraz rüzgarlı ama kar oynamak için güzel bir gün.” ifadelerini kullandı.

Arkadaşlarıyla geldiği Kazdağları’nın Hanlar mevkisinde araçlarından çaldıkları hareketli şarkılar eşliğinde oynayarak vakit geçirdiklerini aktaran Oğuzhan Lodos da şöyle konuştu:

“Dağlarımız beyaza büründü, eğlenceye geldik. Eğlencenin tadını çıkarıyoruz. Kazdağlarına herkesi bekleriz. Kare güzel yağdı. Bu sene bereketli. Herkesi bekleriz. Eğlencenin tadını çıkarmaya çalışıyoruz kendi çapımızda. “

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete