Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriMEMNUNİYET ANKETİNDEN ÇIKAMAYAN ARSLAN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

MEMNUNİYET ANKETİNDEN ÇIKAMAYAN ARSLAN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

-

31 martta yapılacak olan yerel yönetimler seçimi öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Edremit ilçe örgütünde bir türlü sular durulmuyor.

CHP Genel Merkezi tarafından mevcut CHP’li belediye başkanlarının bulunduğu kentlerde başkan hakkında yaptırılan “Memnuniyet Anketi”nde hakkında memnuniyetsizlik sonucu çıkan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe Binasından bir açıklama yapan Selman Hasan Arslan şunları söyledi:

“Bu anketlerde 11 aday adayı sorulmuş, belediye başkanı ile ilgili daha önce memnuniyet anketi yaptıklarını söylediler. Son anket sonuçlarını bilmiyoruz. Kriteri bilmiyoruz. Memnuniyet anketinden çıkmadığımız için yani bizim ifade edilen durum bu. Memnuniyet anketinden çıkmadığımız için bizi zaten diğer anketlerde hiç sormamışlar. Onun için bu durumda memnuniyet çıkmayınca böyle ifade kullanılınca ve bu sorumluluğa girmek istemediğini söyledi. Beş yıl önce girdim pişmanım der anlamında sayın genel başkan yardımcımız Ensar Aytekin. Dolayısıyla ben de kimsenin sıkıntıya girmesini istemiyorum. Herkesin gözü önünde sandığa girmeyeceğimi, aday adaylığından çekildiğimi ifade ettim. Hayırlı olsun.”

Partisinden istifa etmeyeceğini sadece aday adaylığından çekildiğini dile getiren Arslan: “Benle ilgili bir anket yok. Anket sonuçlarını da kimse görmedi. Ben ankete girmemişim zaten onu anladım. Memnuniyet anketinde zaten öyle söylemişlerdi. Başkanlarla ilgili ilgili bir memnuniyet anketi yapacağız; memnuniyet anketinde çıkmayan başkana teşekkür ederiz, öyle oldu. Bunu zorlamanın anlamı yok. Dolayısıyla da bu anlamda ben de memnuniyetsiz bir belediye başkanı olarak tekrar halkın karşısına çıkmak istemedim. Dolayısıyla bu sandığa girmiyorum diğer arkadaşa da başarılar diliyorum.” açıklamasını yaptı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete