Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriVurmaz: “Edremit’i yönetmeye talip diğer adaylarımızla da konuşabiliriz.”

Vurmaz: “Edremit’i yönetmeye talip diğer adaylarımızla da konuşabiliriz.”

-

Balıkesir’in Edremit ilçesinin Cumhur İttifakı’ndan Belediye Başkan adayı gösterilen 34 yaşındaki Muhammed Vurmaz, Balıkesir’in en genç belediye başkan adayı oldu.

Edremit’te gazetecilerle bir araya gelen Vurmaz, 31 mart yerel seçimleri öncesinde yürüteceği kampanya hakkında bilgiler verdi.

Edremit için diğer siyasi partilerden aday olan isimlerle de görüşerek kentin sorunlarının çözümünde ortak akıl yürütebileceklerine de dikkat çeken Muhammed Vurmaz, 14 yıllık belediyecilik tecrübesi olduğunu ve Edremit’i en iyi şekilde yöneteceğini söyledi.

Mahalli İdareler Şehircilik Uzmanı olduğuna da dikkat çeken Vurmaz şöyle konuştu: “Amacımız Edremit’imizin önündeki 5 yılı dolu dolu geçirmesini, devletimizin, hükümetimizin kaynakları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanıyla uyumu ile daha iyi vatandaşımıza hizmet verebilecek bir sürecin içerisine girmesini arzu ediyoruz. Kimseyle polemiğe girmeden sadece ve sadece Edremit’imizin geleceği ile ilgili bize görev verilecek olan Allah nasip ederse 5 yılda sadece yapacaklarımı anlatacağım. 4 gündür siyasetçi kimliğimle dolaşıyorum; sahada gezdikçe yeni projelerin ortaya çıktığını gördüm. Edremit için, buradaki yaşayan insanlar için elini taşın altına koymak isteyen kim olursa olsun onlarla birlikte yol yürümek istiyorum.”

Edremit’in artık siyasete ihtiyacının olmadığının, icraata ihtiyacının olduğunun altını çizen Vurmaz: “Geçtiğimiz dönemlerde, geçtiğimiz tüm belediye başkanları, ya da belediye başkanı Edremit’e çok kıymetler yaptı. Hepsinden Allah razı olsun. Şu anda Edremit için bizler gibi hizmet etmek isteyen adaylarımız yavaş yavaş netleşiyor. Biz kendileriyle zaten Cumhuriyet Halk Partisinde ön seçimde çıkan kıymetli Mehmet Ertaş’ı aradım tebrik ettim. Sonuçların seçim sürecine hayırlı olmasını temenni ettiğimi söyledim. İnşallah seçim sürecini sağlıklı, kimseyi kırmadan, kırılmadan projelerimizin konuşulduğu bir seçim sürecini birlikte geçireceğimize inanıyorum.” dedi.

Edremit’in tarihinde ilk defa bu kadar kısa süreli bir seçime gireceğini belirten Vurmaz: “Zamanımız çok kısa. Burada da aktif olmamız lazım. Hızlı olmamız lazım. Dokunabildiğim kadar kişiye dokunmak ne kadar insanın elini sıkarsam ne kadar insanla göz temasında olursam, ne kadar insana kendimi anlatabilirsem, bizim bu işi yapabileceğimize inandırabilirsem bize faydası olacağını düşünüyorum. Amacımızı üstüne basa basa söylüyorum; merkezimiz Edremit ve insan. Hiçbir zaman için hiçbir kimseyle konuşamayacağımız, görüşemeyeceğimiz hiçbir kimse yok. Yeter ki derdi Edremit olsun, derdi Edremit’in sorunlarına bir nebze çözüm üretecek olsun. Yani biz şu andaki Edremit’i yönetmeye talip diğer adaylarımızla da oturup konuşabiliriz. Masanın etrafında konuşulmayacak bir işin olacağını düşünmüyoruz.” diye sözlerini tamamladı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete