Home Editörün Seçtikleri MEHMET ERTAŞ: YEREL SEÇİM ZAFERİ İÇİN YOLA ÇIKTIK, AZ KALDI GELİYORUZ

MEHMET ERTAŞ: YEREL SEÇİM ZAFERİ İÇİN YOLA ÇIKTIK, AZ KALDI GELİYORUZ

0
51

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; hafta sonu Balıkesir’de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı aday toplantısının büyük bir coşkuyla yapıldığını söyledi.

Ertaş; “ Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanları ‘Aday Tanıtım Programında’ büyük coşku yaşadık. Memleketimin dört bir yanında altı oklu bayrağı sallayanlarla, yerin yüzlerce metre altında canı pahasına çalışanlarla ve 1.5 milyon üyemizle birlikte el ele, omuz omuza yerel seçim zaferi için yola çıktık. Biz varız, az kaldı geliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde düzenlenen Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına İl Başkanı Erden Köybaşı, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve İlçe Belediye Başkan adayları Cumhuriyet Halk Partisine gönül verenler katıldı.

Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirilen toplantı sonrasında açıklama yapan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; Yerel’de İktidara çok yakın olduklarını, 10 Numaralı Kentte, bütün ilçelerde belediye burçlarında CHP’nin bayrağının dalgalanacağını dile getirdi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın; “Balıkesir’i, yürekleri vatan sevgisiyle çarpan Balıkesir’in yiğit evlatları yönetecek. Şimdi Balıkesir’in gücüne güç katma zamanı. Balıkesir’i yıldız gibi parlatacağız” diye konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin; “Cumhuriyetimizin 2.yüzyılında, Genel Başkanımız Özgür Özel önderliğinde, dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu adil ve yaşanabilir şehirler için, Halkçı Belediyecilik için Balıkesir’imizde ve tüm Türkiye’de yola çıkıyoruz” dedi.