Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGüncelAhmet Akın “Yıl 2024 hala vidanjörü konuşuyoruz”

Ahmet Akın “Yıl 2024 hala vidanjörü konuşuyoruz”

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş ve CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. 

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın “Yıl 2024 biz hala arıtmayı konuşuyoruz, suyu konuşuyoruz, vidanjörü konuşuyoruz.”dedi.

CHP Edremit İlçe Başkanı Av Emin Yalçıntaş’ın açılış konuşmasının ardından kısa bir açıklama yapan Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş “Sizlere önümüzdeki günlerin sıcaklığının müjdesini vermek istiyoruz. Gerek Edremit’imizde gerekse Balıkesir’imizde.” dedi.

2024 yılında Edremit Körfezinde hala vidanjörlerin çalıştığını ifade eden CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, “Yıl 2024 biz hala arıtmayı konuşuyoruz, suyu konuşuyoruz. Yıl 2024 biz hala vidanjörü konuşuyoruz. Büyükşehir demek imkanların bütün şehre yayılması demek. Bu anlayışı size söz veriyorum Balıkesir’e inşa edeceğiz.” dedi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın “Adaletli bir belediye başkanı olacağım. Şu anda adaletin maalesef askıya alındığı bir noktadayız. Ne olur siyasi oyunlara beni harcatmayın. Burayı yönetmemi istemiyorlar, çünkü ben yönettim mi aslanlar gibi yönetirim, her şey şeffaf olur ve gelmiş geçmiş en çalışkan belediye başkanı olurum” dedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments