Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriKüçükkuyulu kadınlar “Medine Aksoy” dedi

Küçükkuyulu kadınlar “Medine Aksoy” dedi

-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Küçükkuyulu kadınlar Medine Aksoy ile bir araya geldi Edremit Körfezi’nin tek beldesi ve Ege’nin başladığı yer olan Küçükkuyu Beldesi’nde seçim heyecanı büyüyerek devam ediyor.

Bir çok adayın bulunduğu belediye başkanlık seçimlerinde tek kadın aday Medine Aksoy çalışmaları ile dikkatleri çekiyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Küçükkuyulu kadınlar ile buluşan Medine Aksoy “Kadınların olduğu yerde gül biter. Kadınlar bizim destekçimiz. Kadınlar bizim gücümüz. Kadınlarla birlikte el ele Küçükkuyu’muzu güzelleştirmeye ve renk katmaya bir marka haline getirmeye niyetliyiz.”dedi.

Küçükkuyulu kadınların bağımsız Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Medine Aksoy’a büyük destek verdikleri gözlendi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Bağımsız Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Medine Aksoy’un düzenlediği etkinliğe kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğin düzenlendiği mekana sığmayan kadınlar bahçeden programa eşlik ettiler ve Medine Aksoy’a desteklerini gösterdiler.

Bağımsız Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Medine Aksoy “ Küçükkuyu benim güzel beldem ve Küçükkuyu’da güzel şeyler olmasını istiyorum. Küçükkuyu’ya gitmeden bir eser bırakırsam ne mutlu diyorum. Halkımın isteği üzerine belediye başkanlığına adaylığımı koydum. Küçükkuyu’ya güzellikler gelsin diye elimizden geleni yapacağız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü.. Kadınlarımız demek her şey demek. Kadınların olduğu yerde gül biter. Kadınlar bizim destekçimiz. Kadınlar bizim gücümüz. Kadınlarla birlikte el ele Küçükkuyu’muzu güzelleştirmeye ve renk katmaya bir marka haline getirmeye niyetliyiz.”diye konuştu.

Kadınlara hitap eden Bağımsız Küçükkuyu Belediye Başkan Adayı Mendine Aksoy “Kadınlarımız, kızlarımız hemen iş her iş konumunda çalışıyorlar. Kadınlarımız artık daha aktif, bilinçli ve demokratlar. Dört duvar arasında yaşayan Anadolu kadını cumhuriyetle beraber ekonomi, sosyal ve siyasal yaşamda yer almaya başladı. Değerli arkadaşlarım, kadınlarımız ben bugün bir kadın olarak bu kürsüde size hitap ediyorsam. Bir de bağımsız belediye başkanı olabiliyorsam. Bunu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına ve cumhuriyet kazanımlarına borçluyuz.” ifadelerini kullandı.

Kadınlar günü etkinliğine katılan kadınlar konuşmalardan sonra gönüllerince eğlendiler.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete