Ana SayfaEditörün SeçtikleriEdremit'te damat dehşeti

Edremit’te damat dehşeti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde eşiyle ayrılma aşamasında olan Muret Ö, kayın validesi ve baldızını bıçaklayarak öldürdü. Eşi ve kayınpederini ise yaraladı.  

  Kızılkeçili Mahallesi Fazıl Bey Caddesi No 4’e yaşanan olayda 10 gün önce evi terk ederek babasının yanına giden eşi Nezihe Nurçin Özer ile barışmak amacıyla adrese gelen gelen Murat Ö. eşi ve kayınpederi Ali Rıza Kaya, kayınvalidesi Sevim Kaya ve baldızı Gülçin Kaya ile konuşmaya başladı. Bir süre sonra tartışmaya, ardından da kavgaya dönüşen konuşma sonrasında Murat Ö. Elindeni bıçak ile eşi ve ailesine saldırdı.

Yaşanan arbede ve çığlık seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 ambulansı ve jandarma ekileri sevk edildi.

Sağlık ekipleri baldız Gülçin Kaya’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ambulans ile ilçedeki bir özel hastaneye götürülen kayınvalide Sevim Kaya ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Nezihe Nurçin Özer kaldırıldığı Edremit Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. 

Elinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan baba Ali Rıza Kaya ise aynı hastanede tedaviye alındı.

Yaşanan olay sonrasında Edremit Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Katil zanlısı Murat Ö. ise yaşanan olayın ardından Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayın yaşandığı evin yan tarafında otura komşu Hikmet Engin, yaşananları şöyle anlattı:

“Vallahi ben yan komşuyum. Çığlıkları duyduk koştuk ama müdahale edemedik. Kendisinden bıçak elindeydi. Yalnız hanımı kurtarın derdi. Vallahi biz içeride görüntüyü ben herhalde 3- 5 dakika geç geldim olay olmuştu.  Üç kadının bıçaklamıştı, eşini bıçaklıyor baldızını. kaynanasını. Çocuk sesi zannettim o an köpeklerde havladı. Sesler çoğalınca koştuk mahalle, komşular hepimiz ama iş işten geçmişti. ‘Hanıma müdahale edin’ dedi. Biz komşular, kadınlar yaralılara müdahale ederken. ‘Hanımı kurtarın’ dedi.

Exit mobile version