Perşembe, Nisan 25, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriEdremit'te polis, yılbaşı gecesi aranan 5 kişiyi yakaladı

Edremit’te polis, yılbaşı gecesi aranan 5 kişiyi yakaladı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde emniyet müdürlüğü vatandaşların yılbaşı gecesinin güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri amacıyla alınan tedbirler kapsamında yapılan uygulamalarda 5 aranan şahıs yakalandı, 3 otel ve 30 şahsa idari yaptırım uygulandı. 39 araç sürücüsü ve plakaya 19 bin 927 TL ceza kesilirken 2 araç da trafikten men edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Çınar’ın sevk ve idaresinde kent genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ve yılbaşı tedbirleri kapsamında 15 rütbeli personel, 20 ekip, 2 çevik kuvvet timi 25 büro, 31 çarşı ve mahalle bekçisi olmak üzere toplam 153 personel ile kent genelinde uygulama yaptı. Uygulamalarda oteller, kapalı bulunması gereken işyerleri, eğlence mekanları, meydanlarda yapılan uygulama ve kontrollerde 250 şahıs sorgulandı. 

Ayrıca ilçe genelinde farklı noktalarda yapılan trafik kontrol ve denetimlerde de 146 araç sorgusu yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gece boyu yaptığı sıkı denetim ve kontroller neticesinde adli olarak 2 şahsa genel güvenliği kasten tehlikeye sokma suçlarından adli, 6 şahsa ise kurusıkı ve ruhsatsız tüfek bulundurmaktan ayrıca idari işlem yapıldı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü İbrahimce Mahallesi’nde yılbaşı gecesi meydana gelen ateş etme olayları ile alakalı olarak 2 ruhsatsız tabanca, 3 kurusıkı tabanca, 4 adet ruhsatsız pompalı tüfek, bu tabanca ve tüfeklere ait çeşitli çapta mermi ve fişek ele geçirildi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments