BAŞKAN ARSLAN, GAZETECİLER GÜNÜN KUTLADI

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan yerel basın ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile bir araya geldi. Gazeteciler gününü kutlayan başkan Arslan, sunum eşliğinde göreve geldiği günden buyana yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

0
501

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarıyla buluştu. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle bölgede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Belediye faaliyetleri ve projeleriyle ilgili sunumun da yapıldığı toplantıda Başkan Arslan, projeler ve faaliyetlerle ilgili toplumun sesi olan basın mensuplarının görüşlerine ve fikirlerine başvurdu.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, Zabıta Müdürü Cemal Sözer ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Ömer Güçlü de bulundu.