Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBAŞKAN CENGİZ’DEN HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ

BAŞKAN CENGİZ’DEN HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçe genelinde 2021 yılında dünyaya gelen bebeklere ve çiçeği burnunda anne babalara “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, eşi Havva Cengiz ile birlikte ‘Hoş geldin Bebek’ ziyaretleri kapsamında Neslihan – Emin Erbaş’ın oğlu  Halil Emir ile Naciye – Kerimullah çiftinin oğlu Ömer’i ziyaret etti. Aileye hayırlı olsun temennisinde bulunan, bebekler için de dua eden Başkan Cengiz’in ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı.

Taze anne babalara hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Cengiz ve eşi Havva Cengiz, çocukları kucağına alarak onlar için de dua etti. Başkan Cengiz’in kendileriyle ilgilenmesine bebeklerin gülücüklerle yanıt vermesi, bebeğin anne babası ve etrafta bulunanlar arasında gülüşmelere neden oldu. 

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ PROJELER SÜRDÜRÜYORUZ 

Sosyal belediyecilik anlamında verdikleri hizmetlerin ‘Hoş geldin bebek’ ile sınırlı kalmadığının altını çizen Başkan Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü;

 “Doğumdan ölüme kadar her anında hemşehrilerimizin yanındayız. Hoş geldin bebekle başlayan bu bağ için birden fazla projeler üstünde duruyoruz. Hoş geldin Bebek projemizden, eğitim hayatını sürdüren öğrencilerimize yönelik yürüttüğümüz kırtasiye yardımına, hediye tablet dağıtımından üniversiteyi kazanan öğrencilerimize yönelik yürüttüğümüz laptop hediye projesine ve  daha nice eğitim projelerimizden sosyal yardımlarımıza hatta taziye araçlarımıza kadar iyi kötü her anlarında onlarla beraberiz. Belediyecilik insan hayatının her anında olmak demektir. Biz bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyor ve bu noktada üretilebilecek yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Biz tüm ekip arkadaşlarımla ilçe genelinde hayatını sürdüren yaklaşık 35 bin hemşehrimizin mutluluğu için bu görevlerdeyiz.”dedi

NAÇİZANE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Anne baba olmanın duygusunu tadan çifte Belediye Sosyal Kültürel Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan hediyeleri takdim eden Başkan Cengiz “Çanta içinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı malzemeler bulunmakta. Yeni doğan bebeklerin heyecanını aileyle paylaşmak bize mutluluk veriyor. Bu yıl itibari ile başlattığımız hizmetimiz bundan böyle de devam edecek.” derken, “Hoş geldin  bebek” çantasını alan aileler ise İvrindi belediye Başkanı Yusuf Cengiz’e bu güzel proje ve duyarlılığı nedeniyle teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments