Tartıştığı karısını satırla doğradı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kişi tartıştığı karısını satırla vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaraladı.

0
470

Altınkum Mahallesi 2011 sokak 24 numaralı tripleks villada yaşayan karı koca tartışmaya başladı. Büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada Halil T. (60), eşi Nurhan T.’yı (56) satırla yaraladı. Eşinin satırlı saldırısına uğrayan kadın kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi veriyor.

112 ihbar hattını arayan İsmail T. eşiyle kavga ettiğini ve darp ettiğini “ekip gelsin beni alsın” şeklinde bildirerek ihbarda bulundu.

Polis olay yerine gelerek şüpheliyi elinde suç aletiyle gözaltına aldı. Eve giren sağlık ekibi Nurhan T.’yı satır ile başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanmış olarak buldu.

Hayati tehlikesi devam eden Nurhan T. ilçedeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen Nurhan T. Balıkesir’de daha kapsamlı bir hastaneye sevk edildi.

Olayın görgü tanıklarından Halil Akbıyık: “Eşiyle tartışmışlar. Eşi satırla hanımefendiye saldırıyor. Biz olayı daha sonra duyduk. Yetişmeye çalıştık ama o esnada polis arandı. Polisler geldi. Kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Herhangi bir müdahalede bulunamadık biz. olay olmuştu zaten. Olay olduktan sonra biz seslere çıktık. Elinde satır ile dışarı çıktı. Polisi aradı kendisi. Oğlunu aradı. “Anneni kestim gel kardeşini al” diye. bir de engelli kızı vardı içeride. Polis geldi olaya el koydu. Özürlü kızımızı ambulans aldı. Şu an kadın ağır yaralı olarak hastanede. Kadını içeride gördüm ben. Yaraları bayağı ağırdı. Adam da zaten her halde şoktaydı.” dedi.