Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBÜYÜK ZAFERİN 99. YILI KUTLANIYOR

BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI KUTLANIYOR

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, ilçe şehitliği ziyaret edilerek dua okundu, şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

-

Atatürk Anıtı’na sırasıyla Edremit Kaymakamlığı, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ve Edremit Belediyesinin çelenkleri bırakıldı.

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Murat Köprücü, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Cumhuriyet Savcısı Çetin Güzel, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, ve siyasi partilerin temsilcileri ile diğer ilgililerin katıldığı törende daha sonra, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kaymakam Ünsal, törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ’30 Ağustos Zafer Bayramı’ dolayısıyla yayımladığı mesajını okudu.

Günün anlam ve önemini içeren konuşmanın ardından öğrencilerin şiir okuması ve halk oyunları gösterileri ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören tamamlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenleri akşam yapılacak olan fener alayı ile son bulacak. 

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete