Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriŞehit polise son görev

Şehit polise son görev

Balıkesir’in Havran ilçesinde uyuşturucu tacirleri ile girilen çatışmada şehit olan Edremit Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nde görevli polis memuru için Edremit’te tören düzenlendi.

-





Şehit Polisin otopsi için gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu’ndan gece yakınları ve meslektaşları tarafından alınarak Edremit Devlet Hastanesi morguna getirildi.
Sabah hastane morgundan meslektaşları ve yakınlarınca alınan şehit Güngör’ün naaşı, törenin yapılacağı Şehit Hamdibey Meydanına getirildi.
Meslektaşları tarafından cenaze aracından alınaran Abdulkadir Güngör’ün Türk Bayrağına sarılı naaşı Atatürk Anıtı önündeki katafalka konuldu.
Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki Şehit Hamdibey Meydanı’nda düzenlenen törende ilçe müftüsü Ahmet Yayla dua okudu.
Şehit polis Güngör için düzenlenen cenaze töreninde eşi Merve 3 yaşındaki Almira’ya sarılarak tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Törende ayakta durmakta güçlük çeken şehidin eşi ve yakınları polis memurları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.
Edremit’teki törene şehidin eşi Merve, kızı Almira, yakınları, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, askeri ve mülki erkanın yanı sıra mesai arkadaşları, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.
Törenin ardından şehit polis Abdulkadir Güngör’ün cenazesi Balıkesir Kocaseyit Hava Limanından uçak ile memleketi Erzurum’a gönderildi.
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete