Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriKAN VER HAYAT KURTAR!

KAN VER HAYAT KURTAR!

Türk Kızılayı Edremit Şubesi, ilçenin Cumhuriyet Meydanı’nda kan bağışı etkinliği düzenlerken, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı mensupları ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri kan verdi.

Ülke çapında kan bağışı konusunda rekor çalışmalara imza atan Türk Kızılayı Edremit Şubesi, kan bağışı etkinliklerini periyodik olarak devam ettiriyor. İlçenin Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan bağış etkinliğine, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, partililer, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş destek olarak kan bağışları yaptı.
‘Kan ver, hayat kurtar’ sloganıyla düzenli olarak kan vermenin hem insan sağlığına faydalı olduğunu, hem de hayat kurtarılmasına vesile olunduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Ülkemizin her noktasında, her zaman kan ihtiyacı yaşanabiliyor. Hayati bir ihtiyaç olan kan temini çok önemlidir. Depoların her daim dolu olması gerekiyor. Bu bakımdan insanların periyodik olarak kan bağışı yapmaları gerekmektedir. Bu insani bir sorumluluktur. Kan vermek, veren kişinin sağlığını da olumlu etkilemektedir. Tüm bağışçılardan Allah razı olsun. Türk Kızılayı Edremit Şubesi’ne fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments