Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaEditörün Seçtikleriİntihar girişimini film seyreder gibi izlediler

İntihar girişimini film seyreder gibi izlediler

-

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanan bir intihar girişimi sırasında çevredekilerin oluşturduğu görüntü hayrete düşürdü. Bir binanın çatısına intihar etmek için çıkan Y.C.’yi gören meraklı kalabalık, adeta film seyreder gibi intihar girişimini yaklaşık 1 saat boyunca izledi.

Menderes Bulvarı üzerinde bir binanın çatı katına çıkan Y.C. isimli kişi intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis Menderes Bulvarı’nı trafiğe kapattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler bir düşme olayına karşı hava yastığı kurdu. Polis ikna ekipleri ise çatıya çıkarak intihar girişimini sonlandırmak için müzakere çalışması yaptı.

Bu sırada ise trafiğe kapanan yolda yüzlerce kişi adeta sinema izler gibi intihar girişimini yaklaşık 1 saat boyunca izledi.

Polisin 1 saatlik uğraşısı sonunda ikna edilen Y. C., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Bazı vatandaşların ise çatı katında yaşanan can pazarını ve müzakere çalışmalarını sosyal medya üzerinden canlı olarak paylaşması “İnsanlık ölüyor mu?” dedirtti.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete