Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBAŞKAN MESUT ERGİN; “VERİMLİ BİR BULUŞMA OLDU”

BAŞKAN MESUT ERGİN; “VERİMLİ BİR BULUŞMA OLDU”

-

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Paşa Limanı Sosyal Tesisleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık ilçe örgütü tarafından düzenlenen geleneksel “Muhtarlar Buluşması”nda Ayvalıklı muhtarlar ile bir araya geldi.
Buluşmaya; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı, İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keklikçi, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de katıldı.
Başkan Ergin toplantının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı ile birlikte tamamlanan çalışmalar ve yürütülen projeleri yerinde inceledi. Başkan Mesut Ergin; “Muhtarlarımızın talep ve önerilerini konuştuğumuz, yaptığımız çalışmaları hep birlikte yerinde görüp değerlendirdiğimiz, çok verimli bir buluşma oldu. Aramıza üye olarak yeni katılan muhtarlarımız da rozetlerini taktıklar” dedi.
Başkan Ergin yaptığı konuşmada, “Göreve yeni seçilen muhtarlarımızı öncelikle kutluyorum. 150 Evler mahalle muhtarı Halil Koşvar, Sefa Çamlık Mahalle muhtarı Aziz Erdoğan, Namık Kemal Mahalle muhtarı İlknur Doğan ve Mithatpaşa Mahalle muhtarımız Arzu Aydemir hizmet yarışında sizleri de aramızdan görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki muhtarlarımız belediye ile vatandaşlar arasında çok önemli bir köprü görevi görüyor. Tüm mahalle muhtarlarımız o mahallenin gözü ve kulağı. Cunda’dan, Altınova’ya, Sarımsaklı’dan Küçükköy’e, Kozak yolundaki 16 köyümüzün de muhtarıyla birlikte kentimizi birlik ve beraberlik anlayışı içinde ve uyumla yönetiyoruz. Muhtarlarımız mahallelerdeki gözümüz kulağımız, muhtarlarımızla sürekli iletişim ve irtibat halinde olmak zorundayız. Çünkü onlar, sorunları bize ilk ağızdan ulaştıran en yakın çalışma arkadaşlarımız, çözümleri de onlarla birlikte buluyoruz. Muhtarlar ile sadece bir gün değil, düzenli aralıklar ile mahallelere giderek irtibat halindeyiz. Ekiplerimiz, birim amirlerimiz sorunları yerinde görüp birlikte çözümler üretiyor. Sorunları kaynağında muhtarlarımızla birlikte çözüme kavuşturuyoruz. Muhtarlar, birim müdürlerimize ilk ağızdan sorunları aktarma fırsatı buluyor. Muhtarlarımızı sık aralıklarla ziyaret ediyoruz. Sık aralıklar ile yapılan buluşmalarda sorunlar kısa sürede çözüm buluyor. Belediye sınırlarımız Dikili’den Gömeç’e, Cunda’dan Patriça ve Küçükköy’e kadar uzanan geniş bir bölgeyi kapsıyor. Tabii ki burada muhtarlarımıza da çok iş düşüyor. Gördükleri, duydukları, kendilerine iletilen sorunları bize hızlı bir şekilde aktardıklarında sağlıklı bir çalışma ortamı yaratabiliriz. Belediye başkanlarının yanı sıra muhtarlar da seçimle göreve geliyor. Herkesin kent yönetiminde söz sahibi olması gerekiyor. Muhtarlar bizim göremeyen gözümüz, duyamayan kulağımız, devletin belediyenin mahalleliye açılan kapısıdır. Bu anlamda kent yaşamında, gelişiminde ve yönetiminde bu kadar önemli bir sorumluluğu almış olan tüm muhtarlarımıza öncelikle bugüne kadar ki paylaşımcı ve işbirliği içerisinde görevlerini yaptıkları için teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımız kent yönetimindeki rol arkadaşlarımız olarak görüyorum bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum, bu buluşmayı düzenleyen ilçe başkanımız Hüseyin Şalmanlı ve yönetim kurulu üyelerine içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Heyet, Cennet tepesi, Anadolu Uygarlıkları Müzesi ile inşaatı devam eden Cihan Şişman Yaşlı Bakımevi, temizlik işleri ve kademe hizmet binasında incelemelerde bulunarak, Başkan Ergin’i başarılı çalışmaları ve devam eden projeleri nedeniyle kutladı.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete