Home Editörün Seçtikleri AK GÖNÜLLER ENGELLERİ KALDIRDI

AK GÖNÜLLER ENGELLERİ KALDIRDI

0
150

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçedeki özel çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatarak, engelleri kaldırmanın sevgiyle mümkün olduğuna dikkat çekti.

Sosyal aktiviteleriyle ilçede örnek projelere imzasını atan AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel programlar düzenledi. Sadece 3 Aralık’ta değil, engelli bireylerin sürekli yanlarında olduklarını vurgulayan AK Kadınlar, ilçedeki engelli çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı ve eğitimlerine katkı sağlayan çalışmalara vesile oldu. Engelli çocukları ilçedeki bir AVM’ye götüren AK Gönüller, önce neşeli bir ortamda yemek yedi ve ardından sinemada filmler izledi. AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerin de katıldığı programda, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, ekibiyle birlikte çocukların yüzlerini boyadı. Salih Korkut Budaras İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, unutamayacakları bir gün yaşarken, aileleri de AK Gönüllere teşekkür etti.

ENGELLİ BİREYLERE SAÇ BAKIMI YAPILDI

AK Gönüller, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında, zihinsel engelli bireyler için Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve BALMEK’in düzenlediği kursa da destek verdi. Engelli bireylere yönelik gerçekleşen kursa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan, Büyükşehir Belediyesi Körfez Daire Başkanı Muhammet Vurmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Akif Şencan, Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinatörü Kazım Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Edremit Gençlik Merkezi Müdürü Emin Uygun Çelik, Edremit Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Metin Koyuncu, AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, AK Parti Edremit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan ve çok sayıda kuaför katıldı. Samimi bir havada gerçekleşen etkinlikte bulunan ilçenin uzman kuaförleri, engelli bireylere saç tasarımını anlattı ve becerilerini geliştirmelerine yardım etti.

“ENGELLERİ KALDIRMANIN YOLU SEVGİDİR”

İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Gönüllerin sosyal sorumluluk projeleriyle ilçede farkındalık oluşturduğunu ifade ederek, “AK Kadınlarımız ve AK Gençlerimiz, ilçemizin 47 mahallesinde sürekli aktif saha çalışmaları yürütüyor. Vatandaşların istek, görüş ve önerilerini dinliyor, çözüm odaklı görüşmeler yapıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü bu yıl da dolu dolu kutlamanın heyecanını yaşadık. İlçemizde engelleri ortadan kaldıran aktivitelerimiz oldu. Engelleri kaldırmanın yolu sevgidir. Engelsiz tüm bireylerin günü kutlu olsun” dedi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ise, etkinliklere katkı sağlayanlara teşekkür ederek, “İlçemiz genelinde siyaset üstü sosyal sorumluluk projelerine imza atmaktan dolayı mutluyuz. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve bu günümüzü dolu dolu geçirdik. İlçemizdeki engelli bireylere unutamayacakları bir gün yaşattık. Etkinliklerimizin gerçekleşmesinde emekleri olan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarımıza, derneklerimize ve muhtarlarımıza, tüm AK Gönüllere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.