Home Editörün Seçtikleri MHP EDREMİT’TE ŞAHLANIYOR

MHP EDREMİT’TE ŞAHLANIYOR

0
158

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edremit İlçe Başkanlığı, üye sayısını gün geçtikçe artırırken, MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel’de her fırsatta ilçeye gelerek çalışmalara ciddi destek veriyor.

Önümüzdeki seçimler için saha çalışmalarına başlayan MHP, ülkenin dört bir köşesinde ziyaretler gerçekleştirerek seçmenlerin istek, görüş ve önerilerini dinliyor. Halil Görmen’in başkanlığındaki MHP Edremit İlçe Teşkilatı da, bu kapsamda ilçenin 47 mahallesinde sürekli vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahalle ziyaretlerini aksatmadan sürdüren İlçe Başkanı Halil Görmen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partinin mahalle teşkilatları, sohbet ortamında samimi temaslara imza atıyor. MHP’yi Edremit’te yeniden iktidara taşımaya kararlı olan Başkan Halil Görmen, her fırsatta Edremit’in yanında olduğunu gösteren MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyelerine, özellikle saha çalışmalarında yanlarında oldukları için teşekkür etti.

İSTEK, GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ DİNLİYORLAR
MHP Edremit İlçe Teşkilatı, son olarak ilçenin Ortaoba Mahallesi ile Tuzcumurat Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlere, MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Ortaoba’da Mahalle Muhtarı Erol Gündoğdu’dan mahallenin genel durumu hakkında bilgiler alan MHP heyeti, esnaf ziyaretleri yaptı ve vatandaşlarla sohbet edip istek, görüş ve önerilerini dinledi. MHP heyeti, merkezdeki Tuzcumurat Mahallesi ziyaretinde de ilk olarak Mahalle Muhtarı Hüseyin Burma ile görüştü. Mahalle esnafıyla görüşen heyet, daha sonra Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Spor Kulubü Derneği Lokali’ni ziyaret edip, Kulüp Başkanı Serkan Can’dan dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Mahalle sakinleri ve kulüp üyeleri, kendileriyle görüşen İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve İlçe Başkanı Halil Görmen’e teşekkür etti.

“CİDDİ ORANDA ÜYE ARTIŞI YAŞIYORUZ”
MHP’nin Edremit’te yeniden şahlandığını vurgulayan İlçe Başkanı Halil Görmen, “MHP, köklü temeller üzerine kurulmuş, ülkemiz siyasetinin mihenk taşlarındandır. Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin direktifleri doğrultusunda başladığımız seçim saha çalışmalarımızı, sıkı bir çalışma programıyla yerine getirmekteyiz. Değerli İl Başkanımız Sayın Ekrem Gökay Yüksel ve İl Yönetimimiz, bizlere her fırsatta varlıklarını hissettiriyor ve sahada ilçemizin 47 mahallesini sürekli ziyaret ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ediyor, vatandaşların sorun, istek ve taleplerini dinliyoruz. Edremit’te MHP’nin şahlanışı başladı. Ciddi oranda üye artışı yaşıyoruz. Cumhur İttifakı’nın gücünü Edremit halkı görüyor. Desteklerinden dolayı İl Başkanımıza ve İl Yönetimimize ve bizlerle bu kutlu davada omuz omuza yürüyen tüm Ülküdaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.