Salı, Mart 19, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriTayfun Canlı’ya Batı Trakya’dan ziyaret

Tayfun Canlı’ya Batı Trakya’dan ziyaret

Yunanistan’da Batı Trakya Türkleri’nin efsane lideri D. Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı ziyaret etti.

Batı Trakya’da Türk azınlığının demokratik hakları için yıllarca mücadele veren, Dostluk Eşitlik Partisi Kurucusu ve eski Rodop Bağımsız Milletvekili rahmetli Dr. Sadık Ahmet’in oğlu, DCT Trading Yönetim Kurulu Başkanı Levent Sadık Ahmet, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı makamında ziyaret etti. 

Canlı’ya görevinde başarılar dileyen Ahmet, “Tanıştığımız ilk gün aldığım pozitif enerji ile iyi ve güzel yerlerde görev alacağını emindim. Rahmetli babam Dr. Sadık Ahmet’in de hayali başarılı gençlerin önünü açmaktı. Başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Yolun açık olsun kardeşim” dedi.

Başkan Yardımcısı Canlı, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek “Ziyaretinden ve şahsıma yönelik övgü dolu sözlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Batı Trakya’daki soydaşlarımızın her zaman yanında olan ve yüreğindeki Türkiye sevgisini bayrak gibi üstünde taşıyan Levent Sadık Ahmet’e, gösterdiği teveccüh ve güzel dilekleri her zaman yüreğimin en derin köşesinde yer alacaktır” dedi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments