Perşembe, Mart 28, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriZİRAAT Y MÜHENDİSİ COŞAR, CHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

ZİRAAT Y MÜHENDİSİ COŞAR, CHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

Uzun yıllar Erzincan’da görev yapan Ziraat Yüksek Mühendisi Bülent Coşar, memleketi Erzincan’dan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Erzincan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde mera biriminde üzün yıllar görev yapan, ardından tayin olduğu Balıkesir’de başarılı çalışmalara imza atan Coşar, şimdi memleketi Erzincan’da halkına siyasi zeminde hizmet vermeye hazırlanıyor. 

Ziraat Yüksek Mühendisi Coşar, Erzincan’ın hakettiği noktaya ulaşabilmesi için yoğun çalışma içinde olacaklarını, hazırladıkları projelerle Erzincan’da sorunları çözmek için aday olduklarını söyledi. Erzincan ekonomisinin kabuklarını kırarak dışarıya açılması gerektiğini ifade eden Coşar, kentin lokomotif sektörünün tarım ve hayvancılık olması gerektiğinin altını çizdi. Erzincan’ın önemli bir jeopolitik konuma sahip olduğunu kaydeden Ziraat Yüksek Mühendisi Bülent Coşar, ulaşım ve altyapı avantajları, toprak ve su kaynakları, yeniliklere açık sosyo ekonomik yapısının iyi değerlendirilmesi durumunda Erzincan’ın göç veren bir il olmaktan çıkacağını, Erzincan gençlerinin kendi memleketlerine hizmet etmesi için her türlü imkanın sağlanması gerektiğini vurguladı. 

Erzincan’da tarım ve tarımsal sanayinin geliştirilmesi, turizm potansiyelinin değerlendirilmesi, eğitim ve sağlık imkanlarının iyileştirilmesi, merkezi idareye ait kaynakların verimli bir şekilde değerlendirilmesi için halka hizmete CHP çatısı altında talip olduğunu söyleyen Erzincan Milletvekili Aday Adayı Bülent Coşar, Erzincan halkı ile el ele vererek tüm imkanları Erzincan için kullanacaklarını dile getirdi. Erzincan’da yaşanan sorunları bildiklerini, halkın refah ve yaşam seviyesinin yükseltilmesi, istihdam alanları yaratılması için ürettikleri projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments