Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün SeçtikleriVali Şıldak'tan Depremzedelere Ziyaret

Vali Şıldak’tan Depremzedelere Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, deprem bölgesinden İlimize gelen depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletmeye, taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Vali Şıldak yüzyılın en büyük felaketi olarak adlandırılan depremin ardından Balıkesir’e gelerek Bandırma’da öğrenci yurtları ve kamu misafirlerinde kalan afetzedelerle bir araya geldi.

Önce Bandırma’da evlerde kalan dört aileyi ziyaret eden Şıldak, baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bandırma İlçesindeki ziyaretlerinde daha sonra Eti Maden Şehir Misafirhanesinde ve Yarbay Vecihi Bey Erkek Öğrenci Yurdunda kalan misafirlerle sohbet eden Vali Şıldak, kendisinden bir talepleri olup olmadığını sordu. 7’den 70’e tüm misafirlerle yakından ilgilenen Şıldak beraberinde Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ali Yıldız ile birlikte yaptığı ziyarette kötü günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını söyledi.

Balıkesirlilerin depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesi ve depremzede vatandaşların ihtiyacını karşılamak için özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Vali Şıldak; kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerin depremzede vatandaşlara kucak açtığını söyledi. Depremin yaralarının birlik ve beraberlik içinde hep birlikte sarılacağını dile getiren Vali Şıldak, devletin bütün kurum ve kuruluşları ile depremzede vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

RELATED ARTICLES
- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete

Most Popular

Recent Comments