Cumartesi, Nisan 20, 2024
Semercioglu Zeytincilik
Ana SayfaEditörün Seçtikleri19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanıyor

-

Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı; Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği etkinliklerle tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşman işgaline karşı Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 104 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan protokol üyeleri, öğrenci gurupları, sporcular ve halk Akçay Şehit Halil Kantarcı Ortaokulu Bandosu eşliğinde Yılmaz Akpınar Bulvarı’ndan geçerek Şehit Hamdibey Meydanı’na ulaştı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunuldu. Daha sonra 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törenler, Edremit Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda gençlik adına konuşma, şiirlerin okunması, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, çeşitli gösteriler ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete