Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriAZERBAYCAN FOTOĞRAF BİRLİĞİ İKİNCİ BAŞKANI EDFOD'U ZİYARET ETTİ

AZERBAYCAN FOTOĞRAF BİRLİĞİ İKİNCİ BAŞKANI EDFOD’U ZİYARET ETTİ

-

Dost ve kardeş ülke Azerbaycan’nın en büyük fotoğraf organizasyonu olan Azerbaycan Fotoğraf Birliği (AFB) ikinci başkanı Aydin Mehdiyev Edremit Fotoğraf ve Sinem Sanatı Derneği (EDFOD)’ni ziyaret etti.

EDFOD Başkanı Özcan Şimşek ziyeret ile ilgili yaptığı açıklamada;

“EDFOD tarafından düzenlenen 1’nci Uluslararası Edremit Fotoğraf Festivalinin konuk derneklerinden birisi olan AFB’nin ikinci başkanı Sayın Aydin MEHDİYEV’in Edremit’i ve derneğimizi ziyareti bizi son derece mutlu etmiştir.” dedi. 

Kuruluşundan bu yana sayısız uluslararası etkinliği düzenleyen ve katılan derneğe ilk defa bir uluslararası ziyaret gerçekleştiğini bildiren Şimşek: “Sayın Mehdiyev ile karşılıklı görüşmede ortak projeler geliştirme ve yürütme ayrıca karşılıklı ziyaretler konusunda mutabakata varılmıştır.” diye konuştu.

EDFOD Başkanı Özcan Şimşek tarafından AFB ikinci başkanına Fahri Üyelik Belgesi, dernek flaması ve üyelerin fotoğraflarından oluşan albüm kitap takdim edildi. 

Daha sonra misafir fotoğrafçılar ve EDFOD üyeleri birlikte Edremit ve Ayvalık bölgesinde fotoğraf turu düzenleyerek bölgenin güzelliklerini fotoğrafladılar.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete