Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriBUBFA'da İlk dersi, psikolojik uzman ve yazar Prof. Dr. Bilge Uzun verdi

BUBFA’da İlk dersi, psikolojik uzman ve yazar Prof. Dr. Bilge Uzun verdi

-

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde faaliyet 2023- 2024. Akademik Yıl açılışında Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde (BUBFA) İlk ders, ünlü psikolojik uzman ve yazar Prof. Dr. Bilge Uzun tarafından verildi.

Fakülte yönetimi okulda öğrenim gören öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla psikolog ve yazar Prof. Dr. Uzun’u akademik yıl açılış dersini vermek üzere davet etti.

Fakültenin Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe başta Dekan Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban olmak üzere dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Dekan Prof. Dr. İlban öğretim yılı açış konuşmasında; “Buraya Türkiye’nin sayılı Mindfullness ve Psikodrama Uzmanlarından biri olan hocamızı getirdik. Sağ olsunlar bizi kırmadılar ve fakültemizin açılış dersini verdiler. Öğrencilerimize yeni bir vizyon kattıklarını düşünüyorum.” dedi.

Bu gibi etkinliklerin devam edeceğini ifade eden İşban, okulun ilk dersini veren Uzun’a teşekkür etti.

İlk dersi veren Uzun; stres yönetimi, an’da kalma, yaşama sevinci ve hayatı yönetme konuları üzerinde durarak öğrencilerin eğitim hayatlarında başarılı olabilmeleri için onlara tavsiyelerde bulundu.

Söyleşi öğrencilerden gelen soru ve cevap bölümlerinden sonra Dekan Prof. Dr. İlban’ın Prof. Dr. Bilge Uzun’a çiçek ve teşekkür belgesi takdimi ve imza programıyla son buldu.

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete