Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaEditörün SeçtikleriAyvalık’ta “Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği” kuruldu

Ayvalık’ta “Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği” kuruldu

-

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin 16 kırsal mahallesinin muhtarı bir araya gelerek “Ayvalık Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği”ni kurdu.

Gwçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığınca da onaylanarak resmileşen Ayvalık Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği, yönetimi, Mutuluköy Mahalle Muhtarı Erdinç Tügen’in başkanlığında her hafta bir kırsal mahallede bir araya geliyor.

Derneğin kuruluş amacının kırsal mahallelere yapılacak olan hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi olduğunu belirten Ayvalık Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Tügen: “Bundan sonra kırsal mahallelerimize yapılacak olan hizmetleri yerinde tespit edip, dernek olarak hazırlayacağımız raporları hem ilçe kaymakamlığına, hem belediye başkanlığına ileteceğiz. Birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle hareket ederek mahallelerimizin eksiksiz hizmet alması için çalışacağız.” dedi.

Tügen yaklaşan yerel seçimlerde de Ayvalık Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği olarak belediye başkan aday adayları ile görüşüp kırsal mahallelere yönelik hangi adayın daha iyi projesi var ise onu desteklemeyi de planladıklarını sözlerine ekledi. 

- Advertisment - YURT LOJİSTİK Gazete