Home Editörün Seçtikleri “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Yakışır Bir Edremit’i Birlikte Kuracağız”

“Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Yakışır Bir Edremit’i Birlikte Kuracağız”

0
86

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ertaş bu pazar günü gerçekleşecek parti içi ön seçime yoğun katılım ile katılacağını beyan ederek; “Şimdi yeni bir yolculuğa çıkıyoruz.” dedi.

DEĞİŞİM EDREMİT’TEN BAŞLAR

Mehmet Ertaş; değişimin Edremit’ten başlayacağını ifade ederek şunları söyledi: “Bilgili, tecrübeli, yetkin ekiplerimizle çalışıyoruz. Her alanda projelerimizi hazırladık. Edremit ikinci yüzyılda örnek bir belediyeye kavuşacak. Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel önderliğinde Edremit’te değişim ruhu kökleşecek, Edremit bu sefer belediyecilikte Türkiye’ye öncü olacak.”

Edremit’in adeta röntgenini çıkardıklarını vurgulayan Ertaş: “Hedefim ise, yeni teknolojilerden yararlanan 21. yüzyılın tüm imkanlarını kullanan, katılımcı, şeffaf, etkin, verimli ve dinamik bir belediyeciliği hayata geçirmek. Bu pazar yapılacak parti içi demokrasi şöleninde katılım sağlayacak tüm aday adayı arkadaşlarına başarı dileklerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

“Adımız farklı olsa da soy adımız Cumhuriyet Halk Partisidir” diyen Ertaş sözlerini şöyle tamamladı: “Bu pazar düğünümüz var el-ele kol kola salona girip ve hep birlikte kazanan Edremit olarak çıkacağız. 40 yıllık siyasi hayatımın en az 15 yılını kamuda geçirdim. Tecrübem ve birikimlerimi her zamankinden daha büyük bir azim sorumluluğu ile yerine getireceğim. Ekibimle birlikte size söz veriyorum. En büyük projem 7/24 çalışmak, sürekli sahada olmak. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde başlayan değişim ruhu güçlenecek, Cumhuriyet’in sembolü Kuvai Milliye Kenti Edremit öncü olacak. Atatürk’ün Türkiye’si kazanacak!.”

#mehmetertaş #CHP #Edremit #belediye #seçim #sondakikahaber